Lunch på Melanders

Vid Nacka Forum´s Romanstorget ligger Melanders fisk med både butik och restaurang. Öppettider för lunch är vardagar klockan 11-15.

Lyxkanten har vid flera tillfällen besökt Melanders och är imponerade. Vid det senaste tillfället intogs ett stycke kantarellsoppa med en parmesansandwich (95 kr) samt en halv räksmörgås (135 kr). Kantarellsoppan var något för salt för att vara perfekt, men gick utan problem ner. Den lilla ostsmörgåsen smakade utmärkt om än lite väl svagt och var ett gott tilltugg till den salta soppan. Räksmörgåsen dignar av smaskiga stora handskalade räkor, en halv räksmörgås räcker gott och väl. Men om man är riktigt hungrig kan man köpa sig en hel för 225 kr.

På lunchen serveras även ett bord med sallad och bröd. Brödet är nybakat och Lyxkanten ger högsta betyg på det mörkare brödet. Bara lovord med andra ord!

Några ord om inredning och servicen också. Det man möjligen skulle kunna ha en åsikt om är att stolarna är lite hårda för den som vill sitta länge och njuta av sin mat. Men i övrigt så finns inget att klanka ner på. Det är stora fönster med vackert ljusinsläpp i en modern miljö. Utomhus finns några sittplatser under stora parasoll ut mot det ganska tråkiga torget (det finns inget fint/roligt att vila ögonen på förutom sällskapet man har med sig).

Personalen får alla högsta betyg. Vi har blivit otroligt väl omhändertagna och redan efter första besöket kändes vi igen. Serveringspersonalen gör sitt bästa för att bjuda på en avslappnad stämning och har ingenting emot att bjuda på egna tips och åsikter om de olika rätterna. Lättsamt och positivt är ledord som symboliserar de vi mött. Och det är vi glada för! Trevlig personal ute på golvet är A och O. Och Melanders har lyckats med sin rekrytering. Helt klart!

Melanders i Nacka har fått två nya vänner. Vi kommer att komma tillbaka. Var så säkra!

Annonser

Om lyxkanten

Intresserad av livets lyxkant!
Det här inlägget postades i 4 lyxkanter av 5 möjliga, Lunch. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s